Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Τα δύο ΜΗΝ.

Νύχτα.Η καλύτερη φάση της ημέρας.
Πρώτον γιατί πάντα τα βράδια έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις όλη την ημέρα σου,ο ήλιος δεν σε ξεγελάει,δεν σου τραβάει την προσοχή.Είναι η ώρα των σκέψεων.
Και εκεί λοιπόν που ξαπλώνεις στο μαλακό σου το κρεβατάκι,το μυαλό δεν δείχνει να συνεργάζεται με την προθυμία του σώματος για ύπνο.Γιατί βρε καλό μου?γιατί βρε χρυσό μου?δεν σου φτάνει η βαβούρα που τρως τα τελευταία δύο πρωινά με επαναλήψεις του πρώτου κεφαλαίου ιστορίας?δεν φτάνει που δεν θυμάσαι χριστό και μου βγάζεις την πίστη,δεν μπορείς να μην κάνεις επαναφορά όλα τα άσχετα το βράδυ που νυστάζω?
Η απάντηση είναι αυτονόητη και πιο γνωστή στο κεφάλι μου πλέον και από το όχι του Ι.Μεταξά.
ΌΧΙ λοιπόν.Βασανίσου. 
Σήμερα λοιπόν,έκανα δύο πράγματα για το γνωστό παραλύρημα του εγκεφάλου μου.
Ανανέωση στο ipod μου,για την περίσταση και για την μαύρη ψυχολογία μου,και βλέποντας καμιά ταινία να ξεχαστώ.Επέλεξα ευρωπαικό σινεμά..Ένα πράγμα θα σας πω για το Ευρωπαικό σινεμά.
ή θα είναι εκπληκτικό ή πλήρης αποτυχία.Το χειρότερο combo δε είναι όταν η αμερικάνοι προσπαθούν να το μιμηθούν και το ρίξουν προς την κουλτούρα.Το πιο πιθανό είναι να μην καταλάβεις χριστό απο την υπόθεση και να  τελειώσει η ταινία στο πιο άκυρο σημείο.
Ναι,αυτό που ήθελα να πω από την αρχή και να σας αφήσω ήταν πως καθώς περνούσα από το dashboard στο tumblr μου ,-το οποίο τιμώ ιδιαίτερα:3-βλέπω αυτό:Μην παίρνεις μόνιμες αποφάσεις σε προσωρινά συναισθήματα και μην δίνεσαι ολοκληρωτικά σε προσωρινούς ανθρώπους.
χα.εδώ είμαστε λέω.και για πείτε μου τώρα εσείς..πως μπορείς να καταλάβεις εξ αρχής ότι τα αισθήματα θα έχουν ημερομηνία λήξης και κυρίως ποίοι είναι αυτοί οι προσωρινοί άνθρωποι?
Κανένας δεν ξεκινάει την ανάπτυξη μιας σχέσης φιλικής ή ερωτικης με την προοπτική πως δεν θα κρατήσει ή θα είναι προσωρινή ,αυτό μάλιστα θεωρείτε το απογοητευτικό σημείο.
και γιατί κανένας δεν μου είπε πως μερικοί άνθρωποι έχουν ταμπέλα προσωρινός στο κεφάλι τους?
Μάλλον εθελοτυφλούσα και έκανα και τα δύο μη της παραπάνω πρότασης και με το παραπάνω.
Καληνύχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου