Σελίδες

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

The List:Part1

Ας καθαρίσουμε την σκόνη απο εδώ μέσα λοιπόν.Ποίο πολύ ζωντάνια θα βρείτε σε πάρτι με ΚΑΠΗ παρά εδώ μέσα..
Δεν μπορώ άλλο,και ΝΑΙ! αναφέρομαι στις Πανελλήνιες.Πάλι.
Πέρα από την δροσιά της απαισιοδοξίας που με κατακλύζει τους τελευταίους μήνες,ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω στην σχολή που θέλω,βρίσκομαι και σε ένα διχασμό που -τουλάχιστον-οι περισσότεροι περνάμε καθώς οι μέρες λιγοστεύουν.Από την μια θέλω να τελειώνει το μαρτύριο να έρθει το καλοκαίρι και από την άλλη απλά δεν είμαι έτοιμη να το κάνω αυτό,δεν θέλω.
Θέλω μόνο να κοιμάμαι να μην νιώθω το άγχος και την απογοήτευση.-αν δεν έχετε δακρύσει ακόμα και δεν νιώθετε ένα σφίξιμο στο στήθος τσακιστείτε και βγείτε από εδώ άσπλαχνα πλάσματα-
Τέλος πάντων,για να μην τα πολυλογώ βρίσκομαι σε μια φάση που έχω σιχαθεί τα Σαββατοκύριακα και λατρεύω τις ώρες σχολείου. Αν ο οκτάχρονος εαυτός μου με έβλεπε να το λέω αυτό θα είχε τρέξει να κρυφτεί σε ένα σκοτεινό σοκάκι και θα έκλεγε με λυγμούς σε εμβρυακή στάση.
Επίσης πάντα ήθελα να ρωτήσω..έχει παρατηρήσει κανένας ότι τα teletabies έχουν κυτταρίτιδα;; Δηλαδή το παρατηρούσα καιρό και το συζητούσα και με μια φίλη, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου στο τέλος από ότι θυμάμαι.
Ναι,ας επιστρέψω καλύτερα στο προηγούμενο θέμα και ας μην αναλύσω άλλο αυτά που περνάνε απο το μυαλό μου τελευταία.ΔΕΝ θέλετε.
Μετά από όλη αυτή την απαισιοδοξία λοιπόν,αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με το τι θα κάνουμε μετά τις Πανελλαδικές.Βγήκε λίγο μεγάλη η αλήθεια είναι αλλά στόχος είναι να μπει τικ σε όλα.Πρός το παρόν η λίστα έχει φτάσει στο νούμερο 40 και αυξάνεται οπότε θα σας μεταφέρω τα πιο βασικά.
1.Camping στα Μάταλλα
2.Να χάσω 3 κιλά-οι υπόλοιπες στοχεύουν στα 7.

3.Να πάω σε παραλία γυμνιστών
4.Να μην γυρίσω σπίτι την ημέρα που θα τελειώσουν οι Π.Ε και να κοιμηθώ σε ένα παγκάκι
5.Να πάω σε μια κηδεία ενός ξένου και να φάω κόλυβα -αυτό το έγραψα πολύ αυθαίρετα μάλλον πρέπει να ανησυχώ-
6.Να περάσω 1 εβδομάδα βλέποντας Game of thrones,Dexter,how i met your mother,family guy,cleveland sow,και γενικά να καώ.
7.Να βρω δουλειά.
8.Να πάω Αυστραλία και να αγκαλιάσω ένα κοάλα. Μπορεί και να απαγάγω μετά δεν ξέρω θα δείξει από την χημεία που θα υπάρξει μεταξύ μας.
Βασικά λέω να υιοθετήσω και τον τρόπο ζωής τους...τα κοάλα κοιμούνται για 16 ώρες και τις υπόλοιπες κάνουν σεξ και τρώνε.Όχι δηλαδή η έκφραση σκυλίσια ζωή είναι λάθος!Ζωή κοαλα έπρεπε να ήταν...οκ..πάω στο 9..
9.Να πάρω ένα γάτο στο μπαμπά μου
10.Να πάρω μια κουρτίνα μπάνιου για το σπίτι μου που να έχει πάνω πάπιες..(ή κοαλα;)
11.Να γεμίσω μαγνητάκια το ψυγείο μου
12.Να βάψω όλα τα μαλλιά μου μπλε
13.Να μάθω photoshop
14.Να κάνω το τατουάζ που ζωγραφίζω εδώ και 2 μήνες
Λοιπόν θα σταματήσω εδώ την λίστα και θα ξανά επανέλθω,με καλούν τα κόρν φλέικς.
Πριν αποχωρήσετε όμως από εδώ..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:http://www.youtube.com/watch?v=_JgDv_GoDx0
im not even sorry..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου