Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

14.02:Οfficial day Forever Alone.

Λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες,όλοι ξέρουμε τι ημέρα ήταν χθές και η αλήθεια είναι πως το άρθρο προοριζόταν για χθες αλλά δεν πρόλαβα να το τελειώσω.
Ήταν.....Τρίτη και 14!
Ήταν όμως και η γνωστή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Αρχικά είπα,μπα άσε ας μην ξαναγράψω άρθρο με το ίδιο θέμα.Πέρυσι ανέφερα την γνώμη μου για την συγκεκριμένη μέρα και η άποψη μου παραμένει η ίδια.Παρόλα αυτά φέτος θα αναλύσω διαφορετικά το θέμα.Lets begin.Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν για τον κάθε ένα μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά.Υπάρχουν λοιπόν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων την ημέρα του Α.Βαλεντίνου΄
Κατηγορία ΝΟ.1
Σήμερα είναι απλά Τρίτη.
Για κάποιους η 14.02 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.Είναι απλά Τρίτη και ανεξαρτήτως από το αν έχουν κάποιο δίπλα τους αυτή την ημέρα ή όχι δεν αλλάζει τίποτα.Δεν θα εκνευριστούν λόγο ημέρας και δεν θα γκρινιάξουν επειδή είναι μόνοι τους.Κοινώς...απλά χέστηκαν!
Κατηγορία ΝΟ. 2
..Η ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου είναι καθαρά εμπορική!
Κατηγορία δεύτερη.Αυτή η κατηγορία είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη καθώς την ακολουθεί η παραπάνω φράση.Μην γκρινιάζετε!Επειδή εσείς δεν ήσασταν με κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει να το παίξετε υπεράνω και να αρχίσετε τα 'μισώ την ημέρα του Α.Β!' ΟΚ έχει ένα μεγάλο εμπορικό κομμάτι, καθώς σε παρακινεί να πας και να αγοράσεις όλα αυτά τα ηλίθια-'πρωτότυπα'-απαίσια αρκουδάκια ή καρδούλες που γράφουν πάνω Σ'αγαπώ!
και όλα αυτά τα κλασικά γλυκανάλατα....να δω φέτος τι θα αγοράσει ο κόσμος βέβαια χάριν αγάπης...
Κατηγορία ΝΟ.3
'Αγάπη' με...ημερομηνία έναρξης και λήξης.
Χα!Αυτή και αν είναι μια εξαιρετική και ευδιάκριτη κατηγορία!Αν δείτε το μισό facebook να αλλάζει relationship status το οποίο θα ξαναλλάξει το πολύ μετά από 2 με 3 μέρες μην απορήσετε είναι απολύτως φυσιολογικό!


Κατηγορία ΝΟ.4
Σήμερα παίζει ποδόσφαιρο!
Η συγκεκριμένη κατηγορία νομίζω όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πως αποτελείτε κυρίως από ανδρικό πληθυσμό,ο οποίος είναι τόσο καμένος με την μπάλα που είτε έχουν κοπέλα είτε όχι δεν κάνει διαφορά.Θα δουν ποδόσφαιρο.Τέλος.Ποδόσφαιρο.Μόνο.


Κατηγορία ΝΟ.5
Forever alone.
Αυτή η κατηγορία αποτελείτε από άτομα που μπορεί να είναι μόνα τους την συγκεκριμένη μέρα αλλά σε αντίθεση με την κατηγορία ΝΟ. 2 δεν γκρινιάζουν αλλά διακωμωδούν τους εαυτούς τους.9gag μας έχεις καταστρέψει.


Κατηγορία ΝΟ.6
...Its doesnt make any difference to me.
Άτομα τα οποία είναι με κάποιον την ημέρα του Α.Βαλεντίνου,γιατί απλά έτυχε να είναι και η συγκεκριμένη μέρα δεν αλλάζει τίποτα στην σχέση τους και στα αισθήματα τους.Όταν είσαι ερωτευμένος είσαι κάθε μέρα και όχι απλά για την περίσταση της ημέρας.


Κατηγορία ΝΟ.7
Χώρισαν.
Λίγο τραγικό είναι η αλήθεια αλλά έχει συμβεί και αυτό.Είναι ειρωνεία βασικά,εύχομαι να μην σας τύχει!;ρ
Είναι μια καλή ευκαιρία να μισήσει κάποιος την ημέρα του Α.Βαλεντίνου με ένα τέτοιο περιστατικό.
Κατηγορία ΝΟ.8
..spend the day with my true love...food 
Αφιερώνοντας την ημέρα στις σοκολάτες,που υπεραγαπάμε και σε άλλα νόστιμα πράγματα.. νομίζω αυτή η κατηγορία έκανε την καλύτερη δουλεία.Τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που διαμαρτύρεται η ζυγαριά σου;)


Έν τέλει,σίγουρα ο καθένας θα πέρασε διαφορετικά την συγκεκριμένη μέρα,δίνοντας της την σημασία που θέλει να της δώσει.Βρίσκω χαζό και ανούσιο να χαλιέσαι επειδή είσαι μόνος σου αυτή την μέρα,εφόσον έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να αποδείξεις στον άλλο πως τον αγαπάς.Κάθε χρόνο λοιπόν ανεξάρτητα το πως θα σε βρίσκει,το καλύτερο θα ήταν να την περνάμε τόσο καλά όσο και οποιαδίποτε άλλη μέρα.
Άλλωστε τι είναι προτιμότερο?να περνάμε όλο το χρόνο με το άτομο που ήμαστε ερωτευμένοι ή να περνάμε έναν έρωτα με ημερομηνία λήξης μόνο και μόνο για τα 'πρέπει' της ημέρας?
Αυτά όλα λοιπόν!
                           χρόνια πολλά λοιπόν σε εμάς τους ερωτευμένους ανεξαρτήτου          ημέρας,ώρας,μήνα και λεπτού!


SOMETHING STUPID: 1.Σκάστε πια με τους one direction.Είμαι η μόνη που τους μισώ απλά?-____-
                                               2.Θέλω να δω για χιλιοστή φορά τα Κill Bill.αγαπάμε 

3 σχόλια: