Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

What's more pleasing than an earthquake?

Να λοιπόν που άλλαξε ο μήνας και με βρήκε άρρωστη, κουκουλωμένη κάτω από το πάπλωμα μου καθώς οι άλλοι θα γράφουν το τεστάκι Λατινικών και εγώ θα έχω για παρέα το βουνό από χαρτομάντιλα.
Η απουσία μου στο blog και η παραμέληση του οφείλεται σε δύο λόγους:1.αλλάξαμε internet και είναι τόσο αργό που χρειάζεται μόνο ένα τέταρτο για να με εκνευρίσει και να αρχίζω να βρίζω το laptop μου.Όποτε για την υγεία του υπολογιστή μου παραμένω μακρυά του για να συνεχίσει να έχει οθόνη.
Σήμερα στάθηκα τυχερή μπορώ να πω.Με έχει πετάξει μόνο 4 φορές και μετά από 3 δοκιμές μπήκα και στο blogger.Not bad,not bad...
2.ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ.Δεν μπορώ με τίποτα να διαχειριστώ τον χρόνο μου.Απλά δεν μπορώ.


Και τώρα ας αρχίσω με το θέμα σεισμός.Πως να αντιμετωπίσετε ένα σεισμό:

 • Αγαπητοί άνθρωποι όταν γίνεται σεισμός παραμένουμε ψύχραιμοι και όταν τελειώσει συνεχίζουμε κανονικά την ημέρα μας.
 • Αν είστε άτυχοι και σας ξυπνήσει κάποιος υστερικός συγγενείς τότε απλά σας συμπονώ και εγώ που η αδερφή μου κάνει μετασεισμό από τις φωνές της.
 • Στην συνέχεια ανοίξτε το facebook και γράψτε και εσείς ένα status λέγοντας πως έκανε σεισμό. 
 • Μετά δίπλα από την λέξη σεισμός μπορείτε να προσθέσετε διάφορα emoticons..όπως μια καρδούλα ας πούμε!Βεβαίως!..και αυτό το είδαμε φέτος.
whats wrong with you people?Σεισμό έκανε δεν θεωρείτε ευχάριστο γεγονός-.-

 • Μετά αφού θα έχει γίνει συνήθεια ο σεισμός,μπορείτε να αλλάξετε το style του status και να το κάνετε πιο ξεκαρδιστικό:χα!ούτε Ιαπωνία να ήμασταν!
U SO FUNNY!
Nαι.Αυτά είχα να πω.Πάω να φάω την απαίσια ζεστή σουπίτσα μου.Την γνωστή σούπα που σου φτιάχνει η γιαγιά σου και αν δεν την φας δεν θα γίνεις ποτέ καλά.και απλά πρέπει να φας.Αλλιώς στέκεται από πάνω σου μέχρι να την φας.Να πάρει το πιάτο.
Αντίο σας!

4 σχόλια:

 1. Αχχ αυτη η "σουπα".. "αν δεν την φας δεν θα γίνεις ποτέ καλά."
  καλα τα λες. Πολυ καλα τα λεεεες!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαχαχα ναι όντως έχει καθυστερήσει πολύ.Αλλά θα το φτιάξω σύντομα:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή