Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Οικογένεια είναι...

Well,Hello there;)
Ας ξεκινήσουμε με αυτό:Bob Sinclar-Love Generation  ναι είναι μεν παλιό αλλά με αυτό άρχισα την ήμερα μου σήμερα ανοίγοντας το ραδιόφωνο,και με αυτό αρχίζω και εδώ λοιπόν.
Πολύ όμορφες ήταν αυτές οι 3 εβδομάδες,γεμάτες με κόσμο,μέρη,διάβασμα.Το σίγουρο είναι πως δεν πρόλαβα να βαρεθώ!
Και φυσικά μπήκε και ο Αύγουστος!Ο αγαπημένος μου μήνας του καλοκαιριού!
ΤΖΤΖΤΖΤΖΤΖΤ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!-.-
θα δείξει βέβαια πόσο καλός θα είναι...φέτος.
χα! γύρισα από τριήμερο στην Κάρπαθο.Λοιπόν ξέρω όλοι θέλετε να μάθετε πως πέρασα(ΝΟΤ).
Ας αρχίσω λοιπόν με τα βασικά:Έγινε σεισμός και η Κάρπαθος ήταν το επίκεντρο,στον γυρισμό έπεσα από το δύκλινο κρεβάτι του πλοίου.χα!και με style όμως καθώς κατάφερα να πέσω πάνω στην σκάλα και μετά στο απέναντι κρεβάτι.Ας ρωτήσουμε τον ποπό μου τώρα τι γνώμη έχει για αυτά...
Επιπλέον το καλύτερο από όλα ήταν το groupaki μας!Όλοι πάνω από 68!Σας παρακαλώ και ποίος δεν θα ήθελε εκδρομούλα με καπι?Μοναδικές εμπειρίες.
Εντάξει,είμαι υπερβολική!δεν πέρασα τόσο άσχημα όσο φαίνεται.Αυτά ήταν απλώς τα κομικω-τραγικά της κατάστασης. 
πάρτε λίγη Κάρπαθο-taste;)
 Χμ..τι θα γράψουμε σήμερα?
                           Οικογένεια.
Ένας πολύ σημαντικός δεσμός.Οικογένεια μπορεί να θεωρούμε από τους γονείς μας μέχρι το σκύλο μας.Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τύπος οικογένειας και σίγουρα δεν υπάρχει τέλειος!Οικογένεια...Είναι ένας 'κύκλος..?'   μπά όχι λάθος διατύπωση.
Οικογένεια ήμαστε εμείς οι ίδιοι.Ένα μεγάλο μέρος του εαυτού μας προέρχεται από εκεί.(μην πω ολόκληρο!)Οι περισσότεροι δεν εκτιμάμε αυτή την σχέση,λόγω ηλικίας.Εντάξει ναι οι γονείς μας είναι για σκότωμα ώρες ώρες..είναι αυτοί που θα σε εκνευρίσουν τόσο πολύ όσο κανένας άλλος.
Είναι αυτοί που θα ξεσπάσεις ακόμα και αν δεν φταίνε,είναι αυτοί που θα ανεχτούν τα βράδια εσένα και την τρελή παρέα σου,είναι αυτοί που θα σε δεχτούν όπως και αν είσαι,αυτοί που θα πάθουν εγκεφαλικό που πήγες και τρύπησες την μούρη σου,καθώς τα piercings είναι το νέο trend!Είναι αυτοί που ουρλιάζουν με τους βαθμούς σου κάθε τρίμηνο,είναι αυτοί που φωνάζουν να πάρεις το μπουφάν σου γιατί αποφάσισες πως πρέπει να δείξεις το καινούργιο κοντομάνικο μπλουζάκι σου Ιανουάριο μήνα!..
Είναι αυτοί που θα μησίσεις επειδή σου απαγόρεψαν να πας στο party.Είναι αυτοί που θα σε πρήξουν γιατί αυτό το ριμαδιασμένο δωμάτιο είναι πάλι ατακτοποίητο!Aυτοί που θα σου προσφέρουν αγάπη.Αγάπη χωρίς όρια,πάντα και παντού.
.. και αυτό που κατάλαβα εγώ τις τελευταίες μέρες κυρίως,είναι πως εκτιμάμε την αξία τους και την αγάπη τους όταν τα πράγματα είναι άσχημα.Όχι δεν είναι 'φλωριά'  να έχεις μια καλή και υγιή σχέση με τους γονείς σου.
..και όχι οι γονείς σου δεν ήταν τόσο ξενέρωτοι όσο νομίζεις!γιατί πολύ απλά πλέον έχουν χιλία τόσα να φροντίσουν.και ναι είναι φορές που φέρονται πιο παιδιάστικα και από εσένα..θα σε απογοητεύσουν,όπως και εσύ αυτούς.όμως κανείς δεν είναι τέλειος.
Αυτά είχα να πω.Απλά δεν αξίζει να μην έχουμε μια καλή σχέση μαζί τους...στο κάτω κάτω είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που δεν θα σταματήσουν να ενδιαφέρονται για εμάς.
Καληνύχτα:)

3 σχόλια: