Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Embrace messy hair!

Καλησπέρα .
Θα το παίξω σοβαρή σήμερα.ΝΟΤ!:D
Μόλις γύρισα από την ΦΟΠΚ λοιπόν,
ορίστε πάρτε μια γεύση από το τρελό φωτοπαρεό!
Kαι το σημερινό άρθρο λοιπόν θα είναι αφιερωμένο σε ....τρίχες!
Ναι τρίχες.Ιδιαίτερα ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες.
Έχω βγάλει λοιπόν ας πούμε μια 'θεωρία'.Πιστεύω πως όλες οι γυναίκες χωρίς εξαιρέσεις, θα περάσουμε  φάσεις στο θέμα των μαλλιών.
Η πρώτη φάση είναι το βάψιμο.Οι επιλογές είναι δύο ειδών.Οι αντάυγιες σε μια έντονη απόχρωση μόβ, ρόζ ,μπλέ etc.ή τέλος πάντων κάτι ποζερίστικο που θα σε' κάνει' πιο cool ή πιο emo-wanna be ή hipster.. εξαρτάται την φάση που περνάει ο καθένας.
H δεύτερη επιλογή είναι το βάψιμο ολόκληρης της χαζής κεφαλής μας.Κόκκινο ή πορτοκαλί είναι τα must φέτος και πέρυσι.Θα μου πεις εσύ που τα λες καλύτερη ήσουν πριν 3 χρόνια!Όχι!


Συνεχίζω λοιπόν με το πιο βασικό με αυτό που όλες ΜΑ ΟΛΕΣ περάσαμε την φάση :δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς ΦΡΑΝΤΖΑ!
Όταν λοιπόν ανακάλυψες αυτό το κομμάτι των μαλλιών σου που θα σου έκρυβε την μισή μούρη,δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωριστείς όλο αυτό το κουβάρι!... που στο πρώτο στάδιο καλά καλά η φράντζα δεν ήταν καν κουρεμένη.Ήταν απλά μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποκτήσεις μια.Στην συνέχεια περνάς μια φάση που απλώς σε κάθε φωτογραφία που βγάζεις κοιτάς αν 'χωρίστηκε' η πολυαγαπημένη σου φράντζα.
Μια άλλη περίπτωση είναι η πρέσα!Η πρέσα λοιπόν ή αλλιώς ο απόλυτος καταστροφέας των μαλλιών ήταν επίσης μια προτίμηση κυρίως των κοριτσιών με σγουρά ή σπαστά μαλλιά(ή ακόμα και για κοπέλες με ίσια μαλλιά που είναι απλά χαζές και τα θέλουν πιοοοο ίσια!-.-)
Στο τέλος απλώς καταλήγουμε να καίμε τα κεφάλια μας μαζικά!:D


Kαι η τελευταία κατηγορία της διαπίστωσης μου είναι το μήκος των μαλλιών.
Μια γυναίκα θα περάσει μια περίοδο την οποία θα θέλει  να ευχαριστηθεί το μάκρος των μαλλιών της.Να τα αφήσει να μακρύνουν δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερο.Γκρινιάζοντας κλασικά για όλη αυτή την αναμονή...
Όμως παράλληλα πιστεύω πως θα υπάρξει και μια περίοδος που θα θέλει κάτι πιο extreme.Μια αλλαγή.
Για αυτό και πιστεύω πως μια γυναίκα σε από όλη της ζωή θα έχει κουρέψει τουλάχιστον μια φορά ΠΟΛΥ κοντά τα μαλλιά της.


Και επειδή θα πέσω στο πληκτρολόγιο από την νύστα,εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως πρέπει να δεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι.Κάτι που άργησα να καταλάβω και εγώ η ίδια νομίζοντας πως τα μαλλιά θα μου πρόσφεραν κάτι στον χαρακτήρα.Πρέπει να αγαπάμε τα μαλλιά μας όπως είναι.Εντάξει έχεις μαλλί σαν δέρμα προβάτου και η κολλητή σου έχει ίσιο σαν πρόκα..και τι έγινε?Αξιοποίησε το και ανάδειξε τον εαυτό σου με αυτό το μαλλί.
Πήγαινε σχολείο με το μαλλί του 'ύπνου'!
Πειραματίσου με το μαλλί σου αλλά αποδέξου το όσο αδέξιο,κοντό,μακρύ,ξανθό,μαύρο,σγουρό και αν είναι!
Αν εμείς οι ίδιοι ήμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που ήμαστε τότε και άλλοι θα το αποδεχτούν αυτόματα.
Αυτά είχα να πω!

2 σχόλια: