Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Searching for Happiness.

Θυμήθηκα το περσινό καλοκαίρι που έλιωνα με τις ώρες βλέποντας και τους 3 κύκλους,της σειράς s1ngles.Πώώ..άλλο κόλλημα και αυτό!Ώρες ολόκληρες.Αγαπημένος χαρακτήρας η  Λίλα.!
Μου ήρθε λοιπόν στο μυαλό μια θεωρία της Ράνιας και πάνω σε αυτή θα γράψω ότι έχω να γράψω πάλι σήμερα;)


Περνάμε τις ζωές μας αναζητώντας την ευτυχία. Μερικές φορές την αναζητάμε τόσο επίμονα που ξεχνάμε να είμαστε ευτυχισμένοι.

   Αρχίζω λοιπόν!
Πάντα αυτό που αναζητάμε είναι αυτό που μας λείπει,αυτό που δεν έχουμε,αυτό που ζηλεύουμε στους άλλους.Πολλές φορές το αναζητάμε τόσο έντονα που ξεχνάμε τι πραγματικά θέλουμε εμείς οι ίδιοι.Ίσως αυτό που θέλουμε να βρίσκεται ήδη στα 'χέρια' μας...
Η ευτυχία είναι μεγάλη λέξη και φαντάζει άπιαστη.Κάνεις δεν μπορεί να είναι απόλυτα ευτυχισμένος,διότι πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα που να μην τον ευχαριστέι,κάτι που θα λείπει.Δεν ξέρω,γίνομαι απόλυτη τώρα και δεν είναι σωστό.Σφαιρικά, αυτά που σου προσφέρουν ευτυχία είναι αυτά που σε ξεχνάνε από την καθημερινότητα,αυτά που σε κάνουν να γελάς,οτιδήποτε σου προσφέρει ικανοποίηση- προσωρινή είτε μεγάλης διάρκειας-.Μην 'παραμερίσεις΄ την δική σου ευτυχία για τα γούστα των άλλων.
Ώπ! εδώ είναι το θέμα.Η δική σου ευτυχία και οι άλλοι...τι γίνεται όταν αυτό που ευχαριστεί εσένα πληγώνει τους άλλους,τους αδικεί.? Ποιόν βάζεις πρώτο εσένα ή τους άλλους..
Αυτό που εγώ θαυμάζω στον ανδρικό πληθυσμό είναι ένα πράγμα.Μπορεί να εκφραστεί βασικά με ποικίλες λέξεις: Απλότητα -Αναισθησία..ανάμεσα σε αυτά τα δύο δηλαδή παίζουμε διότι είναι το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία.Είναι πιο απλοί στα συναισθήματα τους,στον τρόπο ζωής τους!Έμεις τα κάνουμε περίπλοκα,βαθυστόχαστα,ψαγμένα..Γυναίκα= εγκεφαλικό ων! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η ευτυχία και η εύρεση της,μάλλον δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση.Διότι ο καθένας είναι ευτιχισμένος με εντελώς διαφορετικά πράγματα.Απλούστερα είτε περίπλοκα.
Ακόμα και μια ευτυχία που πληγώνει κάποιον άλλο,θα φέρει κάτι άλλο καινούργιο.


Something stupid: 
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the universe.1.Mου τη σπάνε τα κράκερ κάνουν παντού ψύχουλα -.-
το πληκτρολόγιο κάνει κράτσ κρούτσ τώρα-.-
2.Θέλω απλά να πάω μπάνιο-.-
ΆΚΟΥ ΑΥΤΟ:  ADELE ♥
..


5 σχόλια:

 1. χαχαχα όσο για τα ψίχουλα των κρακερ συμφωνώ απόλυτα και το τραγούδι τέλειο.
  Για την θεωρία της Ρανιας επίσης συμφωνω...μερικές φορές ξεχνάμε αυτό που πραγματικά θέλουμε και βρίσκουμε καταφύγιο σε επιδιώξεις των άλλων. Η ευτυχια είναι κάπως μεγάλη λέξη για να την πεις αλλά πιστεύω πως ευτυχία δεν υπάρχει..υπάρχουν απλά ευτυχισμένες στιγμπές.
  Αυτα είχα να πω.:D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαχα σωστή σε βρίσκω και εγώ λοιπόν,δεν υπάρχει μια συνεχείς ευτυχία!
  thank you for reading it!:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χμ...δεν υπάρχει συνεχείς ευτυχία...εκτός κι αν μία περίοδο της ζωής μας συμβαίνουν συνέχεια ευτυχισμένες στιγμές.
  Κι αφού ο καθένας ορίζει τι θα πει ευτυχία για εκείνον ίσως και να μπορεί να υπάρξει ευτυχία για μια μεγάλη χρονική περίοδο!

  Φιλιά στο μουτράκι σου χ*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ωωωπ!με παρέσυρεεεεεεεεεεεεεες!
  συνεχής***

  ΑπάντησηΔιαγραφή